Erdőlátogatási korlátozás

Erdőlátogatási korlátozás

Kedves Erdőjáró!

2020. szeptember 1. és 2020. szeptember 30. között erdőlátogatási korlátozás lép érvénybe a Zselicben is. A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult, erdőlátogatási korlátozást rendel el a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése érdekében, valamint a vad nyugalmának biztosítása érdekében. A SEFAG Zrt. a 2009. évi XXXVII. az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló törvény 94. § - 96.§ paragrafusok értelmében 

szeptember 1. és szeptember 30. között minden nap a délután 15 óra és reggel 9 óra közötti időszakokra

erdőlátogatási korlátozást rendel el.

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt. munkavállalóit. A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik a http://sefag.hu/ honlapon. A tilalmat megszegőkkel szemben a SEFAG Zrt. eljárást indít, mely súlyos pénzbírsággal záródhat! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy nyitva tartási időben(!) a csillagvizsgáló a 67-es főút felől, az aszfaltozott úton továbbra is megközelíthető. A meghirdetett programjainkat a korlátozás nem érinti.