Árak
Árak

jegyárak

Nappali programok:

Csillagászat – mindenkinek (naptávcsöves bemutató, planetáriumi filmvetítés, kiállítás):

Látogatóink a csillagvizsgálóban megtekinthetik csillagászati és természeti kiállításunkat, derült időben távcsöves bemutató keretében a Napot. Planetáriumunkban a csillagos égboltot ismertető előadásokkal, valamint tudományos ismeretterjesztő filmekkel várjuk látogatóinkat. A program hossza bő 1,5 óra. Bővebben itt.

Családjukkal érkező gyermekek számára 4 éves korig a belépés díjtalan. Bölcsődei és óvodás csoportok esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Planetáriumi program:

A fenti csillagvizsgálói program utolsó állomása a planetárium. Látogatóinknak lehetőségük van csak a planetáriumi előadáson és vetítésen részt venni.

Tudnivalók a Zselicről (gyalogtúra):

A csillagvizsgáló környezetében, 4 kilométeres túra során a látogatók a kísérő segítségével megismerkedhetnek a Zselic növény- és állatvilágával. A program hossza kb. 2-2,5 óra. Bővebben itt.

Családjukkal érkező gyermekek számára 4 éves korig a belépés díjtalan. Bölcsődei és óvodás csoportok esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Zselic és a csillagok (kombinált jegy – csillagászati program és gyalogtúra):

Látogatóink a csillagvizsgálóban megtekinthetik meteorit és a Zselic  éjszakai élővilágát bemutató természeti kiállításunkat, derült időben távcsöves bemutató keretében a Napot. Planetáriumunkban a csillagos égboltot ismertető előadásokkal, valamint csillagászati és természeti témájú filmekkel várjuk látogatóinkat. A csillagvizsgáló környezetében, 4 kilométeres túra során a látogatók a kísérő segitségével megismerkedhetnek a Zselic növény- és állatvilágával. A program hossza kb. 4-4,5 óra.

Családjukkal érkező gyermekek számára 4 éves korig a belépés díjtalan. Bölcsődei és óvodás csoportok esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Gyermekcsoportok számára ingyenes kísérőjegyet biztosítunk:

Gyerekcsoportok esetén (4-10 éves) 10 főig 1 kísérő, 11-20 fő között 2 kísérő, 21-30 fő között 3 kísérő, 31 főnél nagyobb létszámú csoport esetén 6 kísérő számára.
Diákcsoportok esetén (10-18 éves kor között): 15 főig 1 kísérő, 15-30 fő között 2 kísérő, 31 főnél nagyobb létszámú csoport esetén 3 kísérő számára.

Éjszakai programok:

Az általunk meghirdetett, nyilvános éjszakai programokon Látogatóink csak előzetes bejelentkezés után tudnak részt venni. Ez alól kivétel a pénteki esti nyitva tartás! Kérjük kedves Látogatóinkat, hogy a programok előtt előre egyeztessenek kollégáinkkal telefonon vagy e-mail-ben, amennyiben éjszakai programjainkat szeretnék igénybe venni.

Éjszakai túra a Zselicben:

Napnyugta előtt kezdődő gyalogtúra során szakembereink bemutatják az erdőt, éjszakai életét és a fényszennyezéstől mentes csillagos eget. Utóbbi miatt éjszakai túráinkat lehetőség szerint újhold környéki időszakara szervezzük. A túra csillagászati része csak derült időben valósulhat meg. Az éjszakai túrákon való részvételt, figyelembe véve a gyermekek életkori sajátosságait, csak 12 éven felüli látogatóinknak javasoljuk. A program bővebb leírása a szervezett éjszakai csillagtúrák oldalon. A meghirdetett időpontjainkról pedig az események oldalon olvashatók.

Éjszakai távcsöves bemutató a Csillagvizsgálóban:

A csillagvizsgáló távcsöveivel bemutatjuk a fényszennyezéstől mentes csillagos eget. A program csak derült időben valósítható meg. A programról és meghirdetett időpontokról Távcsöves bemutatók oldalon olvashat bővebben.

Fizetési módok:

  • készpénz
  • bankkártya (Visa, Maestro, Ax, Mastercard)
  • átutalás
  • OTP SZÉP
  • MKB SZÉP
  • K&H SZÉP

A SZÉP kártyánál minden esetben csak a szabadidő fiókot tudjuk elfogadni!