Keressen fel minket
elérhetőségeink bármelyikén.

Hívjon minket!

Keressen minket +36 82-505-180 vagy +36 30-1907-360 -as telefonszámon nyitvatartási időben.
Nyitvatartási idők >>

Írjon nekünk!

Írhat nekünk az info@zselicicsillagpark.hu e-mail címen, vagy facebookon: Facebook.com/zselicicsillagpark

Látogasson meg minket!

Címünk: 7477 Zselickisfalud 064/2 hrsz., a GPS koordinátáink: N 46º 14’12” E 17º 45’56”

Gépkocsival:

A Zselici Csillagpark Kaposvár központjától 25 km-re délre található. Kaposvártól két útvonalon közelíthető meg:

  • A Kaposvárt és Szigetvárt összekötő 67-es főúton haladva, amennyiben Kaposvár felől érkezünk, akkor Simonfa település után 2,5 km-re (az emelkedőt követően) a főútról jobbra nyíló, jól láthatóan kitáblázott erdei bekötőúton. A Szigetvár felől érkezőknek Bőszénfa után 2,6 km-re kell balra bekanyarodni ugyanitt. A Csillagpark a főúttól 7,5 km-re található.
  •  Kaposvár-Szenna-Zselickisfalud útvonalon a Zselickisfalud előtti erdei úton balra. A létesítmény távolsága a főúttól 7,1 km.

A téli időszakban vadászati tevékenység miatt rövidebb időszakokra egyik útvonalat lezárhatják. Kérjük, a lezárásokról Hotel Kardosfa recepcióján (82/712-016) ill. honlapunkon tájékozódjon!

A gépkocsival érkező látogatók a csillagvizsgáló melletti parkolóban hagyhatják járműveiket, ahol buszok fogadására is van lehetőség.
 

Autóbusszal:

A Zselici Csillagpark menetrend szerinti távolsági autóbusszal közvetlenül nem érhető el. Kaposvárról autóbuszjáratok indulnak Kaposszerdahely-Szenna-Zselickisfalud útvonalon, itt a megállóhely: Zselickisfalud, valamint Zselicszentpál-Simonfa-Bőszénfa (-Szigetvár) irányába, itt Simonfa vagy Bőszénfa településeken lehet leszállni, de a falvaktól a létesítmény kb. 10 km-re található.