Nyitvatartás
Nyitvatartás

A csillagvizsgáló egész évben nyitva tart.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a csillagvizsgáló csak a meghirdetett programok keretében látogatható - azokon kívül, önállóan nem. A kiállítótérbe, a távcsőkupolába, a planetáriumba csak a programokra jegyet váltó vendégek léphetnek be, csak a programot vezető kollégák kíséretében. A folyosói kiállítást a programra várakozó vendégeink tekinthetik meg. A Csillagpark külső helyszínei, a kilátó és a pihenőpontok az év legnagyobb részében szabadon látogathatóak.

IMPORTANT: The Observatory can not be visited without guiding. For English language programs, please, contact us in email (info at zselicicsillagpark dot hu) well before your planned visit in order to check whether we can host you and arrange an appointment. Thank you. 

 

Nyitvatartásunk (Opening hours)

Kedd (Tuesday): 10:00-16:00 
Szerda (Wednesday): 10:00-16:00
Csütörtök (Thursday): 10:00-16:00 
Péntek (Friday): 15:00-23:00*
Szombat (Saturday): 10:00-17:00
Vasárnap (Sunday): 10:00-17:00 
Hétfő (Monday): szünnap (closed)

* Péntek este a távcsöves bemutató kezdete után a recepciót bezárjuk.  

Nyitvatartásunk nagyobb csoportok, rendezvényeink miatt módosulhat. Az aktuális programrendet itt olvashatja. Kérjük, figyelje híreinket!   

Csoportokat külön, jó előre egyeztetett időpontban, egyedileg összeállított tartalmú program is tudunk fogadni, ha kapacitásunk engedi. Erre leginkább tavasszal, ősszel és télen van lehetőség. Kérjük, keressenek emailben vagy telefonon!  

 

 

 

Programrendünk