A látogatás szabályai
A látogatás szabályai

Frissítve 2020.11.10.

 

Kedves Vendégeink!

A csillagvizsgáló november 11-től nem látogatható, zárva lesz. A meghirdetett programok elmaradnak. Amennyiben lehetséges, azokat egy későbbi időpontban megtartjuk. A COVID-19 koronavírus terjedése okozta veszélyhelyzet miatt a SEFAG Zrt. vezetése előzetesen 30 napra elrendelte a Zselici Csillagpark működésének felfüggesztését, látogathatóságának beszüntetését. A döntés visszavonásig érvényes. Megértésüket köszönjük!
 
A zárva tartás idején emailben és FB-n tudják felvenni velünk a kapcsolatot.

 

 

Frissítve 2020.11.04.

Kedves Látogató!

A jelenlegi helyzetben még nem tudunk lazítani a nyár óta érvényben lévő biztonsági szabályainkon. A kötelező maszkviselés és kézfertőptlenítés mellett bevezettük a belépéskori testhőmérsékletmérést is. A veszélyhelyzet utáni időszakban átmenetileg az alábbi higiéniás szabályok betartását kérjük Önöktől.

- Jegyvásárláskor és beltéri programokon szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.

- A recepción kihelyezett kézfertőtlenítő használata belépéskor kötelező.

- Belépéskor minden vendég testhőmérsékletét ellenőrizzük, érintésmentes lázmérőt használva. 37,8 Celsius fokos érték felett a mérést megismételjük. Másodszori magas hőmérséklet mérése esetén a vendég nem tartózkodhat a csillagvizsgálóban. 

- Az előtérben egyszerre 9 vendég tartózkodhat. A jegy vásárlása után a vendégek a folyosói kiállításon várakozhatnak a program megkezdéséig.

- A másfél méter távolság tartását mind beltéri, mind kültéri programokon kérjük megtartani. A hatályos rendelet értelmében a planetáriumban az egy háztartásban élők sem ülhetnek egymás mellé, a távolságtartás kivétel nélkül érvényesítendő. A planetáriumban a kijelölt székekre lehet leülni. 

- Aki rosszul érzi magát, betegség tüneteit észleli magán, kérjük, ne jöjjön programra!

- A mosdókat csak programokon résztvevő vendégek használhatják.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

FONTOS! Programjainkon korlátozott számú vendéget fogadunk. Amennyiben részt szeretne venni valamelyik programunkon, kérjük regisztráljon emailben vagy telefonon! Amennyiben marad szabad hely, nem regisztrált vendégek is részt tudnak venni azon. Programjaink időpontjait ide kattintva olvashatják.