Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás 2022. szeptemberben
Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás 2022. szeptemberben

FELHÍVÁS

 

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. §-ában foglaltak alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetünk be. Azon belül a zselici vadászterületeken az alábbiak szerint:

2022. szeptember 01 - 2022. szeptember 30 időszakban minden nap

15 órától reggel 9 óráig.

A TILALOM MEGSZEGŐI ELLEN SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZÜNK!

 

A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik ezen a térképen. Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon, valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, a jelzéssel ellátott túraútvonalakat használó turistákat, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat! 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SEFAG Zrt.

 

A ZSELICI CSILLAGPARK LÁTOGATÓINAK:  

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy nyitva tartási időben a csillagvizsgáló a 67-es főút felől, az aszfaltozott úton továbbra is megközelíthető. Meghirdetett programjainkat a korlátozás nem érinti.