Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás 2023. februárban
Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás 2023. februárban

FELHÍVÁS

 

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. § foglaltak alapján az általa haszonbérelt nyugat-zselici vadászterületen a SEFAG Zrt. által vagyonkezelt erdők tekintetében 1. a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése, valamint 2. az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységek kiküszöbölésének érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetünk be.

 

A korlátozás 2023. február 01. - 2023. február 28. között minden nap 15 órától másnap reggel 9 óráig tart.

 

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt. munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, a jelzéssel ellátott turista útvonalakat használó turistákat, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat!

A TILALOM MEGSZEGŐI ELLEN SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZ A CÉG!

A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik ezen a térképen. Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon, valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SEFAG Zrt.

 

A ZSELICI CSILLAGPARK LÁTOGATÓINAK:  

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy nyitvatartási időben a csillagvizsgáló a 67-es főút felől, az aszfaltozott úton továbbra is megközelíthető. Meghirdetett programjainkat a korlátozás nem érinti.