Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás februárban
Figyelem! Erdőlátogatási korlátozás februárban

2024. februárjában erdőlátogatási korlátozás lép érvénybe a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyon kezelt erdőterületeken, így a zselici területen is.

 

FELHÍVÁS

 

A SEFAG Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. §-ában foglaltak alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése, valamint az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységek kiküszöbölésének érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetünk be 

 

2024. február 1. és 29. között

minden nap délután 16.00 órától másnap reggel 9.00 óráig,

minden vadászterület tekintetében.

 

A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik a térképen.

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat!

 

A TILALOM MEGSZEGŐI ELLEN SZABÁLYSÉRTÉSI  ELJÁRÁST  KEZDEMÉNYEZÜNK!

 

Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon, valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SEFAG Zrt.

 

A ZSELICI CSILLAGPARK LÁTOGATÓINAK:  

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Csillagvizsgáló a 67-es főút felől, ill. Zselickisfalud felől az aszfaltozott úton továbbra is megközelíthető. Meghirdetett korlátozás a programjainkat nem érinti.