Útjavítási munkák - útlezárás, forgalomkorlátozás

Útjavítási munkák - útlezárás, forgalomkorlátozás

Tisztelt Erdőjárók!

A 67-es főúttól a Ropolyi-tó felé haladó közforgalom előtt megnyitott üzemi úton, a fahasználati tanpálya után, a szolgálati lakások előtt útjavítási munkák zajlanak 2024. március 25. napjától kezdődően, várhatóan április 30-ig. Ennek kapcsán az alábbiakról kell tájékoztassuk Önöket. 
 
 
1. A felújítás során félpályás útlezárásra kerül sor, ahol kizárólag a 3,5 tonna alatti tömegű személyautók haladhatnak át.
 
A személygépkocsivezetőktől különös figyelmet kérünk a javítás helyszínén, az út mellett épített ideiglenes töltésen történő áthaladáskor. 
 
A 3,5 tonna és afeletti tömegű gépjárművek számára a felújítás idején a 67-es főúttól az út a Ropoly szolgálati lakásokig lesz járható. Egyéb úticélok (Hotel Kardosfa, a Csillagvizsgáló) Bőszénfa és Zselickisfalud felől megközelíthetőek.
 
 
2. Április 11-én, csütörtökön, 8 ás 17 óra között az érintett útszakaszt lezárják, azon semmilyen járművel nem tudnak áthaladni. Az útlezárás miatt a Ropolyi pihenőhely, a Zselici Csillagpark és a Hotel Kardosfa a 67-es út felől nem lesznek elérhetők. Kérjük, Szenna-Zselickisfalud felől közelítsék meg a létesítményeket!
 
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük szépen!